Ψηφιακές Έκθέσεις

Στις ψηφιακές galleries μας, φιλοξενούνται πρωτότυπες, αλλά και παλαιότερες εκθέσεις, με στόχο να ταξιδέψουν τους λάτρεις των comics, αλλά και όσους θέλουν να τα γνωρίσουν καλύτερα, στην πλούσια ιστορία της εγχώριας, και ενίοτε της διεθνούς παραγωγής, με οριζόντια πλοήγηση, που μιμείται τη διαδρομή που ακολουθούμε όλοι σε μία φυσική έκθεση!

15 Χρόνια Comicdom CON Athens - Αναδρομική Ομαδική Έκθεση

Έργα φιλοτεχνημένα αποκλειστικά για το Φεστιβάλ, στη διάρκεια των 15 χρόνων της επιδραστικής παρουσίας του, αλλά και ήδη δημοσιευμένα, παραχωρημένα από τους δημιουργούς τους, παρουσιάζονται για πρώτη φορά συγκεντρωμένα.

Βασίλης Λώλος - Αναδρομική Έκθεση

Περισσότερα από 50 έργα του πρώτου Έλληνα δημιουργού comics της νέας γενιάς, που πέρασε τα σύνορα και κατέκτησε τα ανώτατα βραβεία comics, Eisner και Harvey.

Comics VS Corona - Διεθνής Ομαδική Έκθεση

Ο Τσέχος εικονογράφος, Václav Šlajch, δημιούργησε 6 σελίδες comics με θέμα τον κορονοϊό, και τρεις καλλιτέχνες, ο Βέλγος Steven Dhondt, η Γιαπωνέζα Miki Yamamoto και ο Έλληνας Αποστόλης Ιωάννου, το συνέχισαν, ο καθένας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Στέλιος Ανεμοδουράς - Αναδρομική Έκθεση

«Έχτισε» μια μικρή αυτοκρατορία, που κυριάρχησε στον χώρο του παιδικού λαϊκού εντύπου. Από τον ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ και τον ΜΠΛΕΚ, μέχρι την ΚΑΤΕΡΙΝΑ και το ΖΑΓΚΟΡ, η έκθεσή μας καταγράφει αυτή την τεράστια κληρονομιά.

200 Χρόνια Ελλάδα, Μέσα Από Τα Comics - Περιοδική Έκθεση

Η Ιστορία της Ελλάδας μέχρι σήμερα, όπως αυτή αποτυπώνεται στα εγχώρια comics. Bιογραφίες επιφανών Ελλήνων, ιστορικά γεγονότα, αλλά και απλές, καθημερινές στιγμές.

Οι Μνήμες του Παρελθόντος, Γνώση του Μέλλοντος - Παιδική Έκθεση

Μαθητές της 6ης Τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, μαθαίνουν για το Ολοκαύτωμα και δημιουργούν comics. Δείτε τα έργα τους, σε αυτή τη μικρή και άκρως συγκινητική έκθεση.

Τάσος Αποστολίδης - Αναδρομική Έκθεση

120 έργα του βετεράνου σεναριογράφου comics, σε μία μοναδική αναδρομική έκθεση που διατρέχει το σύνολο της πορείας του, μέχρι σήμερα.

Εν Αιθρία - Έκθεση Comics & Εικονογράφησης

75 από τα πλέον ξεχωριστά έργα Ελλήνων δημιουργών comics και εικονογράφων, που φιλοξένησε η Έκθεση Εν Αιθρία τη χρονική περίοδο 2014-2019, ανθολογημένα για πρώτη φορά σε αυτή την ψηφιακή έκδοση της ιστορικής έκθεσης.

Θέλετε κάποια διευκρίνιση για τις εκθέσεις μας ή έχετε κάποια πρόταση για μελλοντικές; Είμαστε στη διάθεσή σας!